Classic Header

Top Ad

//

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανηγύρι στο Καρακάσι Ευρυτανίας | Η Παράδοση Ζωντανεύει

  Πανηγύρι στο Καρακάσι Ευρυτανίας Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, στο Καρακάσι Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο πανηγύρι. Οι ήχοι της ...

 

Πανηγύρι στο Καρακάσι Ευρυτανίας

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, στο Καρακάσι Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο πανηγύρι. Οι ήχοι της παραδοσιακής μουσικής πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα, προσελκύοντας πλήθος κόσμου από τη Φραγκίστα και τα γύρω χωριά.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους κατοίκους της περιοχής να ανταμώσουν και να γλεντήσουν, τιμώντας τις ρίζες και την πολιτιστική τους κληρονομιά. Η ορχήστρα, με τους ταλαντούχους μουσικούς της, ξεσήκωσε το κοινό με τις μελωδίες της. Οι Ανδρέας Πετεινός και Ρούλα Τουραλιά, με τις φωνές τους, τραγούδησαν αγαπημένα δημοτικά τραγούδια, ενώ ο Γιώργος Τουφεκούλας στο κλαρίνο, ο Κώστας Κωσταγιώργος στο βιολί, ο Δημήτρης Τουφεκούλας στα ντραμς και ο Γιώργος Μάκκας στην κιθάρα, συνόδευσαν με μαεστρία τις ερμηνείες τους.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις απογευματινές ώρες, με τους παρευρισκόμενους να χορεύουν ασταμάτητα και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Το πανηγύρι στο Καρακάσι Ευρυτανίας αποτέλεσε μια υπέροχη ανάμνηση για όλους όσους συμμετείχαν, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση παράδοσης και ζεστασιάς.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η ξεχωριστή ημέρα θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των κατοίκων για πολύ καιρό ακόμα, υπενθυμίζοντάς τους τη σημασία της διατήρησης των εθίμων και της ενίσχυσης των δεσμών της κοινότητας.