Classic Header

Top Ad

//

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χορός και Παράδοση στο Πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στα Τοπόλιανα!

  Κώστας Μπανιώτης και Πόπη Καραμπά σε πανηγύρι στα Τοπόλιανα Ευρυτανίας! Στις 6 Μαΐου 2024, την Δεύτερη μέρα του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε στ...

 


Κώστας Μπανιώτης και Πόπη Καραμπά σε πανηγύρι στα Τοπόλιανα Ευρυτανίας!

Στις 6 Μαΐου 2024, την Δεύτερη μέρα του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε στο χωριό Τοπόλιανα Ευρυτανίας θρησκευτική πανήγυρις προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου. Το πανηγύρι, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην περιοχή, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά και όχι μόνο.

Η πανηγυρική λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου οι πιστοί προσήλθαν για να τιμήσουν τον Άγιο και να λάβουν την ευλογία του. 

Το αποκορύφωμα της πανηγύρις ήταν η μουσική βραδιά που ακολούθησε. Στο πλαίσιο της βραδιάς, η ορχήστρα, αποτελούμενη από τους Κώστα Μπανιώτη (τραγούδι), Πόπη Καραμπά (τραγούδι), Γιάννη Παπαδημητρίου (κλαρίνο), Χρήστο Τσιαμπόκαλο (βιολί), Φάνη Πεταρούδα (κιθάρα) και Τάκη Φουρλίγκα (ντραμς), διασκέδασε το κοινό με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η θρησκευτική πανήγυρις στα Τοπόλιανα αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση για την περιοχή, η οποία συνδυάζει την πίστη, την παράδοση και τη διασκέδαση.